Velkommen til Susåskolen.
Susåskolen er en ambitiøs og moderne virksomhed, der skaber høj faglighed og trivsel for alle, således at eleven er i stand til at gribe fremtiden, hvad den end måtte bringe.
Susåskolen er en skole med ca. 1600 elever fra 0. – 9. klasse, fordelt på tre afdelinger: Afdeling Glumsø, Herlufmagle og Holsted.
På Susåskolen tager vi ansvar for hinanden, alle skal opleve glæde ved eget liv og livet omkring sig. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger, og lægger vægt på et forpligtende fællesskab, der gennem professionelle læringsfællesskaber arbejder for høje faglige resultater.
Vi har en engageret bestyrelse og forældre, som gennem ord og handling involverer sig i elevernes skolegang.

Andrea Rønne Danielsson den 29-08-2016
    Se vedhæftede indbydelse til foreningernes dag lørdag d. 3/9-2016
    Stefan Gents den 26-08-2016
    Nyhedsbrev fra Susåskolen
    Lars Ulrik Thybo Rasmussen den 22-08-2016
    Adgang til ForældreIntra.
    Efter en hektisk periode omkring skolestarten er de fleste forældre nu logget på Susåskolens ForældreIntra.
    Forældre som har problemer med at logge sig på, skal kontakte skolen på tlf. 55 88 85 00.
    Lars Ulrik Thybo Rasmussen den 22-08-2016
    Susåskolens hjemmeside er under opbygning.
    Der arbejdes i øjeblikket med sidens layout, og der vil løbende blive lagt informationer ind i menuen.
    Stefan Gents den 12-08-2016

Det summer af liv på Susåskolen

Så er det nye skoleår i gang, og Herlufmagle Skole, Susålandets Skole og Holsted Skole er fusioneret til Susåskolen. Personalet har haft travlt med at klargøre til endnu et skoleår, klasselokaler er blevet indrettet, årsplaner udfærdiget og der har været travlhed på kontoret. Nu er det meste klart, og der er en god summen af forventningsfuldt personale og her fra mandag den 8. august har vi hørt glade elevstemmer. Just som det skal være på en skole.

Vores hjemmeside susåskolen.dk og ForældreIntra er en sammensmeltning af de tre skoler, og det har givet visse udfordringer. ForældreIntra er kommet op at køre, og alle forældre kan logge ind (eller kontakt kontoret, så guider vi). Vores hjemmeside er forsat under udarbejdelse, og der vil i de kommende måneder blive lagt forskellig information ud, og fundet et design, så hjemmesiden vil indeholde de generelle informationer omkring Susåskolen.

Med ønsket om et godt skoleår