Velkommen til Susåskolen.

Susåskolen er en ambitiøs og moderne virksomhed, der skaber høj faglighed og trivsel for alle, således at eleven er i stand til at gribe fremtiden, hvad den end måtte bringe.

Susåskolen er en skole med ca. 1600 elever fra 0. – 9. klasse, fordelt på tre afdelinger: Afdeling Glumsø, Herlufmagle og Holsted.

På Susåskolen tager vi ansvar for hinanden, alle skal opleve glæde ved eget liv og livet omkring sig. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger, og lægger vægt på et forpligtende fællesskab, der gennem professionelle læringsfællesskaber arbejder for høje faglige resultater.

Vi har en engageret bestyrelse og forældre, som gennem ord og handling involverer sig i elevernes skolegang.

Stefan Dunkan Gents den 01-12-2016
    Nyhedsbrev fra Susåskolen.

Se vedhæftet nyhedsbrev, bl.a. med information om vores elever, der tager flere præmier i innovation og entreprenørskab.

Susåskolen
    Lars Ulrik Thybo Rasmussen den 02-11-2016
    Videoer fra lokalområdet.
    Næstved Kommune har produceret 2 videoer fra lokalområdet.
    Links til videoerne findes under menupunktet "Lokalområdet".

Susåskolen er beliggende i den nordlige del af Næstved Kommune og består af 3 afdelinger:

Afdeling Holsted, afdeling Glumsø og afdeling Herlufmagle.

Find vej

Se adressen på kort ved at klikke foroven på afdelingens navn.

Kontaktinfo:

Susåskolen