Velkommen til Susåskolen.

Susåskolen er en ambitiøs og moderne virksomhed, der skaber høj faglighed og trivsel for alle, således at eleven er i stand til at gribe fremtiden, hvad den end måtte bringe.

Susåskolen er en skole med ca. 1700 elever fra 0. – 9. klasse, fordelt på tre afdelinger: Afdeling Glumsø, Herlufmagle og Holsted.

På Susåskolen tager vi ansvar for hinanden, alle skal opleve glæde ved eget liv og livet omkring sig. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger, og lægger vægt på et forpligtende fællesskab, der gennem professionelle læringsfællesskaber arbejder for høje faglige resultater.

Vi har en engageret bestyrelse og forældre, som gennem ord og handling involverer sig i elevernes skolegang.

Skolebestyrelsens årsberetning

Stefan Dunkan Gents den 13-10-2017
    Nyhedsbrev - Efterårsferie

Kære elever og forældre
    Så nærmer efterårsferien sig, i den forbindelse får I her et fælles nyhedsbrev.
    I ønskes alle en god efterårsferie

Susåskolen

Susåskolen er beliggende i den nordlige del af Næstved Kommune og består af 3 afdelinger:

Afdeling Holsted, afdeling Glumsø og afdeling Herlufmagle.

Find vej

Se adressen på kort ved at klikke foroven på afdelingens navn.

Kontaktinfo:

Susåskolen